Menu

Hans Clephas – Acupuncturist, Natuurgeneeskundig, Orthomoleculair en Biofeedback Therapeut

Hans ClephasHans werkt als natuurgeneeskundig therapeut met kruiden uit de Chinese en Westerse cultuur, is orthomoleculair therapeut volgens kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie), acupuncturist en biofeedback therapeut. Met behulp van de QXCI/SCIO computer kan hij elektronisch testen en neuro-biofeedback behandelen. Denk daarbij aan behoeftebepaling van vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren, energetisch functioneren van organen en detectie en regulering van emotionele blokkades. Hierbij hoeft niet met naalden geprikt te worden. Hij is lid van beroepsverenigingen NWP, kPNI en NVF waardoor opleiding, na- en bijscholingen, klacht- en tuchtrecht geborgd zijn en bijna alle zorgverzekeraars zijn consulten vergoeden.

Website: www.balanseg.nl

E-mail: info@balanseg.nl

Telefoon: 0162-463456

Afspraken via telefoon of via agenda op website.