Menu

Mieke de Vriend – Dr. Hauschka Therapeut

Mieke de Vriend

De huid is ons grootste orgaan en natuurzuivere verzorgingsproducten helpen de huid zichzelf te verzorgen en te herstellen.

Het doel van de producten én de behandeling, is het ondersteunen en stimuleren van het zelfherstellend vermogen van de huid. De producten zijn samengesteld uit plantenolie, geneeskrachtige planten en kruiden van biologische-dynamische teelt. De producten bevatten géén chemische en synthetische kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen en géén minerale olie. Daardoor wordt de huid niet belast, maar ondersteund.

Naast gezichtsbehandelingen worden er ook lichaamsmassages gegeven in de praktijk. Lichaamsmassages dienen ter verlichting en ontspanning. De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling geeft een extra dimensie. De zachte aanraking is een weldaad voor lichaam en geest.

U kunt in de praktijk ook terecht voor Voetreflextherapie. De voetreflextherapie is gebaseerd op het verband tussen organen van het lichaam en drukpunten op de voet. Door middel van voetmassages worden blokkades opgeheven en wordt het lichaam gerevitaliseerd.

Mieke de Vriend is om de week op de woensdag aanwezig.

Website: www.friendlybeauty.nl – www.friendlyreflex.nl

Telefoon: 0612805567

Afspraken via telefoon.