Menu

Maja Faasse – Medisch Thermograaf, de Groene Zuster MAJA

Maja Faasse

Maja is medische thermograaf en heeft zich verdiept in borstgezondheid. Bij de Groene Zuster kunt u terecht voor borst en lichaamsonderzoek met thermografie, pijnvrij en zonder enige vorm van straling of golven. Met een infrarood camera en bijbehorende software worden er een serie afbeeldingen van uw borsten of gehele lichaam gemaakt, daarmee krijgt u inzicht in uw eigen (borst)gezondheid. Dit onderzoek is geschikt voor alle vrouwen/mannen , van alle leeftijden ( wordt vanaf 30 jaar geadviseerd) , alle cupmaten, implantaten, borstverkleiningen, reconstructies en/of amputaties. Waarom zou je wachten tot je 50ste?

Waar kijken we naar?
Naar asymmetrieën in de borsten, waarom is bv. de ene borst warmer dan de andere borst, naar ontstekingen, stagnatie van het lymfevocht, aanmaak van bloedvaten dit allemaal in de fysiologie (fase 2 van het reckeweg systeem). Mammografie/ echografie is vanaf fase 4 (anatomie) dan moet er weefselverandering zijn om iets te kunnen opmerken. Thermografie is geen onderzoek naar kanker (net zoals mammo of echografie dat niet is ) Kanker is alleen vast te stellen bij weefsel onderzoek d.m.v. een biopt of punctie. Thermografie geeft een “sneak preview” in uw gezondheid, zodat u op tijd uw leefstijl kunt bijstellen.

U krijgt het Engelse rapport met de afbeeldingen, een Nederlandse vertaling in u mailbox en altijd een belafspraak om het rapport toe te lichten en u verder te begeleiden.

Achtergrond Maja:
Al 12 jaar Voetreflexzone therapeut, TCM, Sensi therapie, Massage bij kanker en vele bij en nascholingen op allerlei gebied in de complementaire geneeskunde, Ze doet ook Coaching levensvisie en leeftijl, rondom kanker en preventie. Aangesloten bij de FAGT en RBCZ, al 9 jaar lid bij/nascholing comissie en organiseert studiedagen voor FAGT leden.

Waarom ben ik Groene Zuster geworden?
Ik weet al jaren ik geen mammografie in de bus van het bevolkingsonderzoek wil, uit principe maar ook wil ik geen röntgen straling door mijn borsten(4x per onderzoek) en zijn ze al gevoelig genoeg om ook nog eens met 18 kg tussen twee platen plat geduwd te worden met alle gevolgen van dien. Bij de Groene Zuster kunt u altijd terecht voor onderzoek , ook met al u vragen over uw borsten, en geven wij regelmatig lezingen/presentaties en workshops door het hele land zie agenda: op facebook van de groene zuster

Website: algemeen www.degroenezuster.nl en Maja www.degroenezustermaja.nl

Email: degroenezustermaja@gmail.com

Tel. 0640-412314

Afspraken via website, mail of telefoon.