Menu

Samantha Biesheuvel – Life Coach

Samantha Biesheuvel

Als Life Coach begeleid ik mensen om meer geluk en minder stress te ervaren in hun leven.

Gesprekken en mijn werkwijze brengen je in contact met je gevoel, emoties krijgen de ruimte. Dit brengt je bij je innerlijk weten, de antwoorden in jezelf….. ik begeleid je om deze te vinden. Je krijgt een andere blik op wat in dit moment in jouw leven speelt, je ervaart het daardoor anders. Je richt je leven meer in naar wat je werkelijk wenst.

Hoe doe ik dat?
Met behulp van methodes en oefeningen breng ik je in contact met de aspecten van jezelf waaruit je inspiratie en zelfvertrouwen kunt opbouwen en het contact met je gevoel meer kunt ervaren. Dit biedt een basis om belemmerende gedachten en angst los te laten, pijn te ontspannen.

Coaching wordt ervaren als een bewustzijnstraining, zo loop ik een stukje mee op jouw levenspad. Indien gewenst kan het ondersteund worden met een Reiki behandeling. Ook zijn wandelsessies in de natuur mogelijk.

Vragen waar mensen voor bij mij komen zijn:

– Onrustig voelen
– Omgaan met emoties
– Versterking zelfvertrouwen
– Besluiten nemen
– Luisteren naar je intuïtie
– Ontdekken belemmerende overtuigingen
– Burn-out klachten
– Verandering loopbaan
– Ontdekken talenten
– Conflictsituaties

Of heb je andere vragen? Neem contact op, ik geef je er graag antwoord op.

Mijn 2-jarige opleiding tot Life coach heb ik gevolgd bij Atma in Amersfoort en in 2013 afgerond.

Ik ben lid van de NOBCO, beroepsorganisatie voor professionele coaches.
Website: www.jouwpad.nl

E-mail: info@jouwpad.nl

Telefoon: 06-30684126

Afspraken via telefoon of e-mail