Menu

Training zelfhypnose

Monique van EijnattenAlle grote artiesten en sporters hebben een ding gemeen, wat ze doen lijkt heel natuurlijk en moeiteloos. In plaats van het gevecht om bewust controle te hebben over wat ze doen, is dat wat ze doen vloeiend, en makkelijk. En ze vertrouwen op hun instinct. Het is alsof hun bewuste deel hun onbewuste meesterschap in actie gewoon observeert.

Wanneer je leert toegang te krijgen tot diepe zelfhypnose, zal je merken dat deze staat van kalme focus steeds makkelijker bereikbaar is. Hoe beter je wordt in het snel in zelfhypnose gaan, hoe makkelijker je gebruik kunt maken van instinctieve vaardigheden en hoe meer je kunt vertrouwen op je onbewuste mogelijkheden om je te helpen bij wat je doet. En er zijn veel situaties waar deze vaardigheid heel goed van pas komt, bijvoorbeeld: je zou je hypnotisch kunnen voorbereiden op een belangrijk of onverwachts gesprek , misschien het meer controle hebben over pijn, angst of neerslachtigheid, of dat je na een stressvolle dag even diep en compleet kunt ontspannen om dan weer helder en fit te zijn.

Benieuwd hoe dit voor jou zou kunnen werken? De training Zelfhypnose start op maandag 29 oktober tot en met 26 november, 5 avonden van 19 tot 21 uur. Locatie Wijkcentrum Dommelbergen, Arkendonk 90, 4907 XP Oosterhout. Kosten € 120 pp, inbegrepen is beknopte theorie en 1 geluidsopname voor zelfhypnose. De training zelfhypnose wordt gegeven door Monique van Eijnatten, gecertificeerd hypnotherapeut, met ruime ervaring in de begeleiding van mensen naar meer welzijn. Meer informatie en aanmelding: info@moniquevaneijnatten.nl of www.facebook.com/MoniqueVanEijnattenHypnotherapie/. Graag aanmelden voor maandag 22 oktober 2018