Menu

Wendy Goossen – Spatadertherapie

Wendy GoossenSpataderen zijn erfelijk. Dat betekent dat je waarschijnlijk bent geboren met aderen die een zwakke vaatwand en kleppen hebben. Als gevolg van deze zwakke wanden en kleppen kunnen spataderen sneller ontstaan. Heb je overgewicht, ben je zwanger of moet je voor je werk langdurig staan of zitten? Dan is de kans op het ontstaan van spataderen vergroot. Sommige mensen hebben geen last van de aanwezigheid van hun spataderen, anderen daarentegen ervaren veel klachten.

Klachten als gevolg van spataderen kunnen zijn:
– Pijn in één been of beide benen
– Bloed toestroming als je opstaat na lang zitten of liggen
– Jeuk
– Snel kramp
– Zware, vermoeide benen
– Onrustige benen

Spatadertherapie is een pijnloze en effectieve manier om spataderen te behandelen. Het heeft als doel het wegnemen of verminderen van klachten ten gevolge van spataderen. Het heeft een positieve invloed op de doorbloeding van benen en voeten.

Wendy Goossen heeft in 2008 haar diploma Spatadertherapie gehaald. Sindsdien speelt deze therapie een grote rol in haar werk en leven. Vanaf januari van dit jaar heeft ze de keuze gemaakt om zich volledig op de Spatadertherapie te richten. Wendy is tevens paramedisch/HBO geschoold en heeft als achtergrond Oefentherapie Cesar. Thuis heeft zij 2 zoontjes en een partner.

Voor meer info of het maken van een afspraak bel: 06-17458103
Website: www.spatadertherapiebrabant.nl
Mail: info@spatadertherapiebrabant.nl