Menu

Hoe groot is uw kans op botontkalking?

BotontkalkingEr is nu een methode ontwikkeld om botontkalking in een vroegtijdig stadium op te sporen. Hierdoor is het mogelijk om osteoporose tijdig een halt toe te roepen. Op basis van een ultrasone meting via de vingerkootjes krijgt u na het onderzoek meteen de uitslag hoe het is gesteld met uw botdichtheid evenals het daaruit voortvloeiende fractuurrisico.

De botmeting is toegankelijk voor iedereen en er komt geen straling aan te pas. De eerst volgende metingen vinden plaats op maandag 30 maart en maandag 13 april in het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Keiweg 7 te Oosterhout (in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel).

De kosten voor deze meting zijn nu tijdelijk tegen een introductieprijs, waarbij tevens gratis uw bloeddruk wordt gemeten.

Bel voor een afspraak naar Katinka Molenschot op 06-54363982 of naar Yvonne Janssen op 06-54650661. U kunt ook een e-mail sturen naar info@checkpoint4U.nl.
Voor meer informatie kijk op www.checkpoint4u.nl