Menu

iXi-me: coaching, mindfulness, kindertolken

Kim HartveldIn februari 2015 is er aan het team van therapeuten
in het GCO een nieuw lid toegevoegd: Kim Hartveld met haar praktijk iXi-me. Zij werkt als coach, mindfulness trainer en kindercoach.

Coaching

Coaching kun je inzetten wanneer je vastloopt in je leven op welk gebied dan ook. Denk hierbij aan problemen/vragen mbt jezelf, je werk, je relatie, je gezin, je gezondheid etc. Klachten die hierbij passen zijn oa burnout, stress, angst, depressie, gevoel van onbestendigheid, wanhoop, vermoeidheid, (vage) lichamelijke klachten, slaapproblemen etc.

Rode draad in het coaching traject van iXi-me is: (weer) Worden wie je bent. Wanneer je jezelf kwijt bent, raak je uit balans. Dit vormt vaak de basis voor bovengenoemde klachten en problemen.

Mindfulness

Een van de methodes om jezelf en je innerlijke rust weer terug te vinden is Mindfulness. Mindful in het leven staan betekent niet veel anders als het moment accepteren zoals het NU is. Door meer in het moment te leven, ervaar je minder weerstand en stress, waardoor je beter met verschillende situaties kunt omgaan. Door mindful te zijn ontdek je weer wie je zelf bent en wat jou gelukkig maakt. Hierdoor word je meer ontspannen, energiek en voel je je doorgaans meer tevreden.
Bij iXi-me kun je zowel individuele als groepstrainingen Mindfulness volgen.

Presentchild/kindertolk

Wanneer je als ouder problemen ervaart met je kind, kun je een kindertolk inschakelen. iXi-me werkt volgens de Presentchild methode. Deze techniek gaat ervan uit dat problematisch gedrag van een kind bepaalt wordt door het gedrag van de ouder. Het kind fungeert als het ware als spiegel.

De Presentchild methode kan toegepast worden bij kinderen met ADHD, ADD, autisme, bedplassen, boosheid, moeite met zindelijk worden, moeite met slapen, hooggevoeligheid, dyslectie etc.

Nieuwsgierig geworden of iXi-me iets voor jou kan doen?

Kijk voor meer info op de website www.ixi-me.nl. Contact kan via info@ixi-me.nl of 06-54366592