Menu

Weer lekker in je vel!

Lekker in je velOp donderdag 4 juni kun je in het GCO een korte check-up laten doen van zowel geest als lichaam.

Natuurgeneeskundig therapeuten Yvonne Janssen en Katinka Molenschot van Checkpoint4U en Kim Hartveld van coachings- en mindfulness praktijk iXi-me organiseren een kennismakingsdag waarop je kunt ontdekken waarom je eventuele lichamelijke en/of geestelijke klachten hebt en waar deze vandaan komen. Ook wordt er met jou gekeken wat je kunt doen om deze klachten te doen verminderen. Zeer geschikt voor mensen die kampen met oa burnout, overmatige stress, vermoeidheid, angsten, slaapstoornissen, migraine, pijnklachten, rug-en spierklachten, spijsverteringsproblemen en overige (vage) geestelijke of lichamelijke problemen.

Via een bodyscan (20-30 min) worden alle lichaamsfuncties in je lichaam gemeten en komen oa eventuele geestelijke en lichamelijke disbalansen en disfunctioneren van organen aan het licht. Indien er een mate van stress en/of andere psychische onbalans wordt gemeten, kun je een gratis kennismakingsgesprek krijgen bij iXi-me. Kim kijkt met jou in hoeverre zij met coaching en mindfulness begeleiding kan geven om deze klachten te doen verminderen. Ook kun je via de bodyscan verder behandeld worden.

Kosten voor deze checkup:

  • Bodyscan 25 euro
  • Kennismaking met iXi-me is gratis.

Wil je weten wat er met je aan de hand is en er iets aan doen?
Maak dan een afspraak voor 4 juni.
Dit kan via info@ixi-me.nl.

Voor de uitleg over de bodyscan kijk op www.checkpoint4u.nl.
Voor details over coaching en mindfulness zie www.ixi-me.nl.