Menu

Frank Kouwenhoven – Orthomoleculair voedingstherapeut bij Sanique

Heeft U bijvoorbeeld chronische klachten, weinig energie, stress, migraine, tinnitus, artrose, rugpijn, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, overgewicht of bent u gewoon benieuwd hoe het er met uw gezondheid voor staat? Binnen Sanique wordt gebruik gemaakt van Vitatec Global Diagnostics om de oorzaken van uw klachten te achterhalen en u inzage te geven in uw algehele gezondheid. Global Diagnostics is een meetsysteem op zuivere fysieke basis. Het is een Zwitsers systeem, dat is ontwikkeld om de energetische toestand van het gehele lichaam te meten en te analyseren. Sanique is aangesloten bij de beroepsvereniging NOAG (Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers). Indien men aanvullend is verzekerd kunnen de behandelingen mogelijk worden vergoed door uw verzekering.

Website: www.sanique.nl

Telefoon: 06-50 83 93 84

Email: info@sanique.nl

Afspraak via telefoon of mail.